RENOVATIEWERKEN

                  

GEVELREINIGING

                  

SCHILDEREN GEVELS

                  

KALEIEN GEVELS

 

Peter Dejonghe, uw specialist voor voegwerken in de ruime regio rond Wervik (West-Vlaanderen)

Voegwerken van hoge kwaliteit

De gevel van uw woning verdient de beste zorgen. Hij ondergaat jarenlang de meest barre weersomstandigheden en dat merkt u na verloop van tijd. Niet alleen gaan de bakstenen er verweerd uitzien, ook de voegen brokkelen af. Dat laatste vormt een directe bedreiging voor uw woning. Insijpelend vocht kan immers grote problemen veroorzaken. Peter Dejonghe is uw specialist in algemene en elastische voegwerken in de ruime regio rond Wervik. In West-Vlaanderen staan we bekend als een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat steeds het beste resultaat aflevert.

Meer dan enkel voegwerken

Naast het uitslijpen van oude voegen en het plaatsen van nieuwe voegen, reinigen we ook uw gevel. We herstellen uw gevel in zijn originele staat; alsof hij nog maar net gebouwd is. Bij al onze projecten bent u, onze klant, steeds het vertrekpunt. Goede afspraken maken goede vrienden én zorgen voor perfect uitgevoerde werken. We hechten veel belang aan onderlinge communicatie en persoonlijk contact. Wilt u uw algemene of elastische voegwerken in de regio rond Wervik door ons laten uitvoeren? Dan komen we persoonlijk bij u langs om alles op te meten. Zo hebben we alle informatie in handen om u een gedetailleerde én scherp geprijsde offerte aan te bieden.

15 jaar ervaring, 10 jaar garantie

Het beste bewijs van onze kwaliteitsvolle werken? U krijgt maar liefst 10 jaar garantie op de door ons uitgevoerde voegwerken. Met meer dan 15 jaar ervaring in het vak, is dat een garantie die we graag geven. We weten immers dat elk project gedetailleerd en duurzaam wordt volbracht. Peter Dejonghe beschikt over eigen stellingen om alle werken tot een goed einde te brengen. Bovendien worden al onze voegwerken uitgevoerd met de beste materialen die er vandaag te vinden zijn. Zo gebruiken we voor uw elastische voegen, die gebruikt worden voor de ruimte tussen deuren of ramen en de muur, enkel het betrouwbare siliconenmerk Parasilico. U krijgt gegarandeerd het beste resultaat.

Probeer het meteen uit!

Rekenen op Peter Dejonghe voor al uw voegwerken? Dat is rekenen op:

 

  • - werken van de hoogste kwaliteit
  • - meer dan 15 jaar ervaring in de sector
  • - 10 jaar garantie op de uitgevoerde werken
  • - aanvullende diensten zoals gevelrenovatie en -onderhoud, zandstralen,   hydrofugebehandeling en schoorsteenreparatie

 

Contacteer ons vandaag nog om uw gratis en vrijblijvende offerte te ontvangen!